Ervaringen

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit van mijn advies en begeleiding. Ik hoop te voldoen aan de verwachtingen en het voedingsadvies te laten aansluiten bij wat de cliënt op dat moment nodig heeft. Om deze redenen vraag ik mijn cliënten naar hun ervaringen met mijn praktijk. Zo kan ik de behandeling blijven optimaliseren. Met toestemming zet ik deze ervaringen op de website. Hopelijk helpen ze je te beslissen al dan niet een afspraak met mij te maken.

Everdien
“Bij Anja voel ik mij gezien en gehoord. Het mooie is dat ze goed kan luisteren en dan aan mij teruggeeft wat ze gehoord heeft. Dat helpt mij weer in het acceptatieproces. Daarna zoekt ze een dieetoplossing die het beste bij mij past én bij mijn gevoelens van dat moment in mijn proces.”

Marjan
“Ik ben bewust geworden van wat ik eet. Ik heb inzicht gekregen in wat goed is en wat minder goed. Ik weet nu dat het beter is om minder suiker te eten en meer vezels. Ik val hiermee af en mijn man doet mee.”

Jet
“Toen ik ongeveer 5 jaar geleden de diagnose suikerziekte kreeg, moest ik gaan afvallen! Ik was toen meer dan 100 kilo. Ik worstelde al jaren met overgewicht, dus vroeg ik de huisarts om hulp. Hij verwees mij naar Anja Vis. Het klikte meteen. Er ontstond al snel een vertrouwensband! Al gauw bleek dat ik het al die jaren fout had gedaan. Want mij was “geleerd” dat elk pondje, gaat door het mondje. Dat is dus niet waar! Anja liet mij zien dat ik méér moest gaan eten. Maar dan wel anders. Ook liet Anja mijn psyche meedoen. Waarom eet je zo slecht? Hoe voel je je? Wat zijn de voor en nadelen van overgewicht. Allemaal vragen waar je mee aan het werk kunt. Intussen ben ik 20 kilo lichter. Voel me goed en ben Anja daarvoor dankbaar.”